Cum să câștigi la pariuri din tenis – Sfaturi de care trebuie să ții cont

Free
September 14, 2022 United States, South Dakota, Andover 56

Description

Plasarea unui pariu pe tenis poate părea destul de simplă, deoarece doar doi jucători joacă unul împotriva celuilalt, nu există nicio posibilitate de egalitate și favoriții sunt de obicei cunoscuți dinainte. Dar așteaptă! Există multe subtilități și trebuie să fii atent la detalii pentru ca pariul tău să aibă succes.


 


Să trecem la cele mai importante puncte de luat în considerare atunci când plasezi bilete la tenis în cadrul unor case de pariuri sportive Austria, România sau orice alte țări. Există mai mulți factori de care trebuie să luați în considerare înainte de a vă investi banii pe un pariu la tenis. Le-am enumerat pe cele mai importante aici, dar este posibil să folosiți altele dacă aveți propriile strategii de pariere.


Cele mai populare pariuri pe tenis


Comparând, printre altele, cu fotbalul vom întâlni multe pariuri „clasice” care sunt adaptate meciurilor de tenis. Deoarece, în medie, un meci de tenis Casa Pariurilor generează câteva zeci de evenimente posibile de pariat, care dintre ele sunt cele mai populare? 
  • Un pariu câștigător - fără surprize. Pariul clasic 1 sau 2. Fiecare meci de tenis trebuie să se încheie cu câștigarea unuia dintre jucătorii de tenis. 
  • Rezultatul exact - un pariu pe ce dimensiune „set” va câștiga un anumit jucător. În funcție de rangul turneului, pot fi două sau trei seturi de câștigat. 
  • Număr de seturi / număr de jocuri - în acest pariu nu anticipăm cine va avea mai multe seturi, ci câte seturi vor fi într-un anumit meci.
  • Handicap de set și joc - dacă favoritul într-un meci de tenis va reuși să câștige, de exemplu, 2-0 în seturi sau 3-0 etc. În ceea ce privește handicapul de joc, avantajul jocului este câștigătorul meciului. 
  • Peste / Sub - Puteți paria dacă vor fi mai multe sau mai puține seturi / jocuri în pariul de la casa de pariuri
  • Uneori, în cele mai importante turnee, precum Grand Slam, avem pariuri mai detaliate , de exemplu pe numărul de ași, erori de serviciu dublu etc.
Caută cele mai bune cote și ponturi pariuri tenis


 


Când plasați pariuri înainte de începerea meciului sau a turneului, aveți timp să evaluați cotele disponibile. De asemenea, dacă alegi să urmărești cele mai bune ponturi pariuri tenis cu siguranță vei avea bilete de succes.


Compararea jucătorilor


Desigur, cel mai important factor este puterea jucătorilor sau perechilor de pe teren. Clasamentele mondiale sau clasamentele de la Casa Pariurilor rezultate live tenis sunt, în general, un bun indicator al nivelului de formă așteptat, dar din când în când apar dezamăgiri. Menținerea la curent cu cele mai recente statistici și rezultate ale meciurilor față în față dintre jucători vă va ține bine informat.


De asemenea, vă va ajuta să aflați despre stilul de joc al jucătorilor de pe teren. Știind cum joacă pe site-ul lor și când ridică, vă poate oferi indicii despre cum decurge meciul.


Stilul de joc al unui jucător de tenis 


Unii jucători au un serviciu electrizant și se străduiesc pentru o rezoluție rapidă. Alții, la rândul lor, se concentrează pe lovirea nesfârșită a mingii pe partea cealaltă și pe dueluri lungi. Cunoașterea stilului de joc preferat al jucătorilor individuali vă va permite să preziceți eficient, de exemplu, numărul de jocuri dintr-un anumit set și durata meciului. În acest mod, vei avea parte de pariuri tenis sigure.


Clasamentul turneului 


Se știe că cu cât turneul este mai important, cu atât premiile sunt mai mari și concentrația favoriților este mai mare. Căutați surprize în turnee mai puțin prestigioase decât în ​​meciurile de Grand Slam.


Concluzie


Tenisul este al doilea sport ca popularitate în pariurile sportive și nu numai. Deși este departe de fotbal, este încă apreciat de mulți fani din întreaga lume. Pariurile pe tenis în pariurile sportive necesită ca jucătorii să cunoască piețele, jucătorii și suprafața pe care are loc meciul.


 


Tenisul la casele de pariuri este extrem de la modă, ceea ce înseamnă că există multe evenimente cu care poți paria. Pariurile pe tenis pot fi predeterminate sau live. Tenisul nu se joacă la fel de des ca fotbalul, dar este înaintea baschetului, voleiului și hocheiului. De ce pariorii aleg atât de des sfaturi de tenis? Acest lucru se datorează faptului că există multe evenimente în tenis.


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest